Van De Moer Instruments

Gretsch Play To Win actie!

Play To Win! Win een gitaar van Gretsch!

In al onze winkels maak je nu kans om een te gekke gitaar van Gretsch te winnen. Bezoek één van onze shops, speel op een Gretsch en vul het wedstrijdformulier in*!

Bij Van de Moer Instruments vinden wij Gretsch helemaal te gek; de vintage looks, die geweldige sound, de geschiedenis,… Een Gretsch is gewoon telkens weer iets uniek. Tegen het ‘Gretsch-virus’ is geen vaccin opgewassen, zeker als je de 4 extreem ‘besmettelijke’ gitaren bekijkt die we verloten. Om kans te maken op één van deze gitaren hoef je niet veel te doen: je gaat naar één van onze shops, je test enkele gitaren van Gretsch uit en je vult het wedstrijdformulier in. Begin januari pikken we 4 winnaars (één per winkel) uit alle inzendingen. Spelen én winnen dus 😉


*Uit alle wedstrijdformulieren wordt per winkel één winnaar uitgeloot. De actie loopt nog tot eind december. Per winkel valt er één Gretsch te winnen: in Aalst is dat een (G2215-P90), in Geraardsbergen een (G2622-T P90), in Gent een (G2655 – P90) en in Antwerpen een (G2210). Eén formulier per persoon. Actie enkel geldig voor de beschreven modellen. Actie niet cumuleerbaar met andere acties. Actie niet toegankelijk voor online deelname. Enkel bezoek in fysieke winkel volgens beschreven procedure geeft toegang tot de actie.

Mobiele versie afsluiten