Piano huren Gent
instrumentengids, tips voor pianisten

Piano huren

Waarom een piano huren?

Als je piano leert spelen, leer je al snel dat een echte akoestische piano moeilijk te evenaren is. Dat is echter een grote investering, en daarom kan je bij Van de Moer Instruments zo’n echte piano huren! Op die manier kan je genieten van de kwaliteiten van een echt instrument, zonder daar direct de immense prijs van te moeten dragen. Wij voorzien voor zo’n huur een Liedermann-buffetpiano. Dat is een fantastisch instrument, mét een drievoudige pedaal. Tevens leveren wij die helemaal gratis … Een piano huren is nog nooit zo eenvoudig geweest als bij Van de Moer!

Piano huren Gent

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je beslist een piano te huren, kan je steeds bij ons terecht in één van ons fysieke winkels in Aalst, Gent, Antwerpen, of Geraardsbergen, of via ons contactformulier. Onze gespecialiseerde medewerkers staan je daar graag te woord met professioneel en individueel advies op maat! Zij leggen je in detail het huurproces uit, en bieden je antwoord op al je vragen! Na het afsluiten van een contract, het ontvangen van de eerste huurmaand en drie maanden waarborg, wordt een leverdatum afgesproken, en wordt je nieuwe huurpiano volledig gratis geleverd! De maandelijkse huur daarvoor bedraagt 50,00 EUR … Het is nog nooit zo voordelig geweest om een piano te huren!

Piano huren Gent

Piano Huren: andere formules voor akoestische piano’s

Via de huurkoop kan je een instrument voor een bepaalde duur huren, en na een jaar de reeds betaalde huur aftrekken van de totaalprijs. Zo kan je direct met een akoestische piano beginnen, en die later simpelweg goedkoper aankopen! Anderzijds bieden we de mogelijkheid om instrumenten aan te kopen op afbetaling. Wat je ook zoekt, of wat je ook nodig hebt, Van de Moer Instruments denkt met je mee. Aarzel zeker niet om ons te contacteren met al je vragen, want we helpen je graag!

Piano huren Gent

Vorige Bericht Volgende Bericht

Dit vindt u misschien ook interessant

Geen Reacties

Plaats een reactie