nieuws, tips voor pianisten

Yamaha Demonstratie met Peter Baartmans

Donderdag 19 December is iedereen welkom in Van De Moer Instruments Aalst om een demonstratie bij te wonen van Yamaha Instrumenten met Peter Baartmans.

Peter zal onder andere de laatste nieuwe functies van de Genos uitleggen. De nieuwe 2.0 update van de  Yamaha Genos is nog maar net uit. Nieuwe voices, styles en functies, zoals de Chord Looper, worden donderdag 19 december onder de loep genomen.

Daarnaast gaat Peter het hebben over de nieuwe PSR-SX900. Dat is de opvolger van de Yamaha PSX-S995. Dit nieuwe keyboard is meer dan gewoon een upgrade van zijn voorganger en lijkt meer op een kleinere broer van de Yamaha Genos. Dat kan je meteen zien aan de hardware en het touchscreen kleurenscherm.

Tenslotte krijgt ook de nieuwe Yamaha CVP809 wat aandacht. Het vlaggenschip van de CVP reeks heeft niet alleen het beste klavier, maar ook een enorme hoeveelheid styles en voices.

Afspraak 19 december om 20u in Van De Moer Instruments Aalst, Moorselbaan 122 te Aalst. Inschijven voor dit evenement is niet nodig.

Meer informatie over het evenement vindt u hier.

Meer informatie over de Yamaha Genos vindt u hier.
Meer informatie over de Yamaha PSX-SX900 vindt u hier.
Meer informatie over de Yamaha CVP-809 vindt u hier.

Vorige Bericht Volgende Bericht

Dit vindt u misschien ook interessant

Geen Reacties

Plaats een reactie