Yamaha digitale piano
instrumentengids, tips voor pianisten

Yamaha digitale piano bij Van de Moer

Een Yamaha digitale piano kopen? Wij staan voor je klaar!

Of je nu een eerste piano zoekt, of een topinstrument om te studeren … Vele mensen zweren bij een Yamaha digitale piano! Hun jarenlange ervaring als één van de meest gerenommeerde pianobouwers ter wereld vertaalt zich ook in hun digitale instrumenten. Op die manier slaagt Yamaha erin om een uitgebreid assortiment aan verschillende digitale piano’s aan te bieden. Yamaha digitale piano’s zijn er in alle vormen en maten, voor spelers van ieder niveau! Ze hebben allemaal een volwaardig en gewogen klavier. Daarmee ontwikkel je jouw techniek correct en efficiënt. Om de pedaaltechniek te oefenen, bieden ze tevens de aansluiting voor een drievoudige pedaal. Yamaha digitale piano’s benaderen ongelooflijk waarheidsgetrouw en natuurlijk een echte akoestische piano. Kom ze gerust eens uitproberen in één van onze winkels!

De reeksen uitgelegd

Voor draagbare instapmodellen is er de P-reeks. Daarin zijn er verschillende modellen, oplopend in prijs en functionaliteit. Piano’s uit de P-reeks zijn draagbare toetsenborden op zich. Zo neem je ze gemakkelijk mee naar optredens of de opnamestudio. Toch bieden ze de mogelijkheid om in combinatie met een meubel en drievoudige pedaal aangekocht te worden … Het beste van beide werelden! De Ariusreeks biedt volledige vaste meubels met drievoudige pedaal in een strak design. Het is de instap-reeks voor wie een meubelpiano op budget zoekt. De CLP-reeks richt zich tot mensen die niet ‘zomaar’ een piano zoeken. CLP-piano’s benaderen bijna angstaanjagend realistisch een echte akoestische vleugelpiano. Dat doen ze met een adembenemend design bovendien! Ze hebben de beste toetsenborden en speakers op de markt, en ze verwonderen spelers van elk niveau!

Een greep uit het assortiment

Een ‘all-time classic’ beginnerspiano voor mensen op budget: dat is de Yamaha P-45. Als je nog niet zeker bent of piano wel degelijk hét instrument voor jou is, of je wilt er liever niet te veel geld aan uitgeven, dan is de P45 wat je zoekt! Deze piano heeft een eenvoudige bediening, een standaard en volwaardig gewogen klavier, en een ingebouwde metronoom. Meer heb je als beginner niet direct nodig!

yamaha digitale piano

Als het wat meer mag zijn, dan is de nieuwste toevoeging aan de Arius-reeks misschien wel iets voor jou! De YDP 165 is een prachtig instrument. Het heeft een iets beter klavier, betere speakers, en een prachtig meubel mét drievoudige pedaal. Deze piano is ideaal als oefeninstrument in een stijlvol interieur.

yamaha digitale piano

Voor wie een fenomenaal, ongeëvenaard prachtinstrument zoekt, is de CLP 765 ideaal. Dit is een simpelweg verbluffend instrument, dat de grenzen tussen akoestische en digitale piano’s in vraag stelt. Met deze piano hoef je nooit meer een andere te kopen. Kom haar gerust eens uitproberen in één van onze winkels, en laat je erdoor verbazen!

yamaha digitale piano

Vorige Bericht Volgende Bericht

Dit vindt u misschien ook interessant

Geen Reacties

Plaats een reactie