Van De Moer Instruments

Hammond XK5 Exclusieve Demo 28/9

hammond xk5

Ben je ook gek van die klassieke Hammond sounds, maar ben je het gesleur en onderhoud aan je originele Hammond beu? Dan is er goed nieuws: de nieuwe Hammond XK5 is draagbaar, en heeft toch al die legendarische sounds in zich. Met deze XK5 kan je nu kennismaken op een exclusieve demo-avond op 28/9. Het toestel zal je worden voorgesteld door Dirk Van der Linden, een echte autoriteit op het vlak van Hammondorgels.

Dirk Van der Linden en Hammond

Dirk Van der Linden is een bekende naam in musicerend Vlaanderen en ver daarbuiten. Hij speelde al mee in ontelbaar veel producties in binnen- en buitenland, en veel ronkende namen kozen al voor Dirk zijn diensten. Zo werkte Dirk al samen met Clark Terry, Toots Thielemans, Deborah Brown, Red Holloway, Dan Barrett, Howard Alden, Tom Baker, Scott Hamilton, Mike Carr, Eddie Locke, Bruce Adams, Bob Barnard, Leroy Jones, Teddy Edwards, Charlie Gabriel, Mark Braud, Gary Smulyan, Martijn Van Itterson, Gianni Basso,  Joe Muranyii, Mighty flea Conners, Lilian Boutté, Danny Doriz, Mandy Gaines, Jesse van Ruller, Joke Bruys en vele anderen. Naaste Hammondorgel speelt Dirk ook gitaar, piano en bas en naast beroepsmuzikant is hij leraar, producer, componist en ook vertegenwoordiger voor Hammond.

Hammond XK5

De Hammond XK-5 is het antwoord op de vraag van vele muzikanten naar een instrument dat moderne features en betrouwbaarheid combineert met de sound en feel van een vintage Hammond. De XK5 is dan ook niet zomaar een drawbar orgel, hij is het resultaat van een grondige research naar wat die klassieke Hammond zo uniek maakt qua sound en feel. Hoe ze dat juist voor mekaar hebben gekregen, en welke voordelen je dit kan bieden als muzikant, wordt uitgebreid uit de doeken gedaan op onze demo-avond op 28/9 in ons filiaal in Aalst. Iedereen is welkom vanaf 20u, vooraf inschrijven is niet nodig.

Al benieuwd naar de Hammond XK5, of reeds vragen? Neem dan zeker contact met onze orgelspecialist!

 

 

 

Mobiele versie afsluiten