Van De Moer Instruments

Roland HP700: stijlvol en authentiek

Piano spelen is een van de meest lonende ervaringen van het leven, of u nu zelf les geeft of u een passie voor muziek ontdekt. De HP700-reeks van Roland ondersteunt uw ambities met een prachtig pianogeluid, een verfijnde authentieke stijl en handige functies die ervoor zorgen dat u steeds terug aangetrokken wordt naar uw piano.  Een piano met een flexibiliteit en expressie voor elk genre of elke speelstijl. Met de de HP700 reeks heb je een instrument dat meegroeit. Wat uw redenen ook zijn om een piano te bezitten, met deze piano kunt u ze vervullen: stijl, cultuur en muziek brengen in het hart van uw huis.

Bluetooth en koptelefoonmogelijkheden

Een HP700-piano kan het pronkstuk van een kamer zijn – of zo discreet zijn dat je nauwelijks weet dat hij er is. Urenlang oefenen zonder de huisgenoten te verstoren kan op elk moment van de dag (of nacht) door een koptelefoon aan te sluiten. Je kan ook op een interactieve manier oefenen door de piano draadloos te verbinden met uw smartphone via Bluetooth®. Zo speelt u uw favoriete liedjes en train je je vaardigheden met de aangeboden online tutorials. En als u niet speelt, kunt u de HP700 piano gebruiken als uw home entertainment-systeem,  en zo muziek streamen met duidelijke, gedetailleerde hoge tonen en rijke, krachtige bassen.

Sneller aan de slag met de Piano Everyday App

Piano leren spelen hoeft geen eindeloze karwij te zijn. Dagelijks slechts vijf minuten oefenen kan wonderen doen, vooral met de Roland’s Piano Every Day-app. Deze werkt op je smartphone of tablet en communiceert met de piano via Bluetooth. Vind uw favoriete nummers, speel mee en de app registreert automatisch uw uitvoering of oefensessie. Luister vervolgens terug om foutjes op te merken en te verbeteren, zelfs als u niet bij de piano bent. Het is de snelste manier om vooruitgang te boeken zonder de sleur van dagelijks saaie piano-oefeningen in te studeren.

Een piano voor elk muzikaal genre

Een instrument moet je constant blijven inspireren. De HP700-serie bied je een verscheidenheid aan muzikale genres en speelstijlen om nieuwe genres te ontdekken of herontdekken. Met het responsief klavier en een krachtige klankopwekking krijgt u een uiterst authentiek piano-gevoel.

Help uw kind een passie voor muziek te ontwikkelen met de HP700

Als ouder is er niets mooiers dan je kind een creatieve nieuwe hobby te zien ontdekken. Wanneer je de juiste piano kiest, geef je ze een passie voor het leven en muziek leren spelen, helpt je kind bovendien uitdagingen te overwinnen en doelen te bereiken. De HP700-serie is de perfecte eerste stap is voor hun muzikale reis.

Het verschil tussen de HP704 en de HP702

De voornaamste verschillen tussen de HP704 en de HP702 zijn het klavier en de luidsprekers. Wil je het meest authentieke pianogevoel en de realistische projectie van een echte buffetpiano, dan raden wij de HP704 aan. Deze heeft het bekende Roland PHA-50 klavier.

Verschil in klavier

Het PHA-50-toetsenbord reageert op uw gevoel, waardoor u de controle behoudt en geïnspireerd blijft-. De combinatie van ambachtelijke traditie en geavanceerde technologie is ook iets om te waarderen. De slanke houten zijkanten geven elke witte toets een vertrouwd gevoel, terwijl het duurzame binnenframe ervoor zorgt voor dat uw piano geen extra onderhoud nodig heeft. Zo kan u jarenlang plezier beleven en op exact het pianogevoel rekenen.

 

De HP702 beschikt over een goedkoper klavier. Het gaat hier om de PHA-4. Dat klavier bestaat uit kunststoffen toetsen met een ivory en ebony-feel. De toetsen hebben een unieke textuur met vocht-absorberende eigenschappen zodat je vingers niet van de toetsen glijden tijdens het spelen.

Verschil in luidsprekers

Zowel de HP704 en HP702 genieten van de Roland’s SuperNATURAL technologie. Deze technologie legt de essentie van een akoestische piano vast in elke toets. Bij Roland is het meer dan sampling, de akoestische piano’s worden gemodelleerd wat voor een realistische klankopwekking zorgt met heerlijke nuances en boventonen.

En de klankopwekking wordt naar de speakers gestuurd. Bij de HP704 zijn dat vier speakers: 2 x 25W en 2 x 5W speakers. Het dynamische bereik van de piano wordt bij de HP704 verdeeld over deze vier speakers. Bij de HP702 zijn er slechts twee speakers aanwezig, die een mooie balans geven van de interne pianoklanken.

Meer informatie over deze piano’s vindt u hier:

https://www.vandemoer.be/nl/roland-hp702-dr-dark-rosewood-donker-palissander.htm
https://www.vandemoer.be/nl/roland-hp702-wh-white-mat-wit.htm
https://www.vandemoer.be/nl/roland-hp702ch-charcoal-black-houtskool.htm
https://www.vandemoer.be/nl/roland-hp702-la-light-oak-lichte-eik.htm

https://www.vandemoer.be/nl/roland-hp704-wh-white-mat-wit.htm
https://www.vandemoer.be/nl/roland-hp704-ch-charcoal-black-houtskool.htmhttps://www.vandemoer.be/nl/roland-hp704-la-light-oak-lichte-eik.htmhttps://www.vandemoer.be/nl/roland-hp704-dr-dark-rosewood-donker-pallisander.htm

Mobiele versie afsluiten