Van De Moer Instruments

Gehoorbescherming festival: tips!

gehoorbescherming festival

Haaa, de zomer! Staat die voor jou ook gelijk aan festivals? Vergeet dan zeker geen oordoppen in je rugzak te steken. Gaan je kinderen ook mee? Dan bescherm je hun oren ook beter om te voorkomen dat ze gehoorschade oplopen. Voor festivals en andere events met luide muziek zijn er speciale oordoppenGehoorbescherming festival: enkele soorten en tips op een rijtje!

Tips

Verschillende soorten gehoorbescherming festival

Blijvende gehoorbeschadiging is op z’n zachtst gezegd geen pretje. Wie vaak naar festivals gaat, investeert dan ook best in oordoppen. Er zijn verschillende soorten op de markt, dus let goed op dat je oordoppen kiest die geschikt zijn voor op festivals. Bij Van de Moer Instruments vind je onder andere deze oordoppen:

Alpine partyplug – Thunderplugs oordoppen – Fender Concert oordoppen

Gehoorbescherming voor kinderen

Kwetsbare kinderoren moeten nog beter beschermd worden tegen overmatig omgevingslawaai. Hoe dichter ze bij de bron willen, hoe belangrijker dat ze beschermd zijn. Gelukkig zijn er oordopjes die speciaal ontwikkeld zijn voor kinderen, zoals de Pluggies voor kinderen tussen 4 en 12 jaar oud. Te hard geluid en te harde muziek worden met deze zachte oordopjes gedempt.

Als je van festivals houdt en ervan wil blijven houden, denk dan zeker aan gehoorbescherming. Festival er daarna veilig op los! Zonder irritante piep of blijvende gehoorbeschadiging.

Mobiele versie afsluiten