Van De Moer Instruments

Larrivee Guitars bij Van de Moer!

Waarom Larrivee Guitars?

Al meer dan 50 jaar voorziet Larrivee Guitars de muziek-scene van vakkundige topinstrumenten. Iedere Larrivee-gitaar wordt namelijk vervaardig uit de meest hoogwaardige en volledig massieve houtsoorten. Ze bieden de keuze tussen X- en geschulpte hybrid-bracings. Dit in combinatie met hun meesterschap en jarenlange ervaring in gitaarbouw levert excellente, betrouwbare en duurzame gitaren. Larrivee staat voor kwaliteit. Hun gitaren hebben een uitgebalanceerde, volle en resonante klank. Als je een degelijke gitaar zoekt aan een even degelijke prijs, dan heeft Larrivee gegarandeerd wat je zoekt! En dat zoeken, dat kan bij Van de Moer! Zowel ons online shop, als ons fysieke winkels hebben een ruim assortiment aan Larrivee Guitars in huis. Kom ze daar gerust eens ontdekken, uitvoerig testen, en laat je verwonderen door deze parels!

De garantie van Larrivee Guitars

Eén van de meest beslissende factoren voor de klank van een gitaar, is het hout waaruit ze gebouwd is. Larrivee gebruikt enkel speciaal geselecteerde en massieve houtsoorten. Geen laminaat, geen kunststof, enkel puur, massief en FSC-gecertificeerd hout. Massieve gitaren resoneren beter, voller en krachtiger. Het is één van de meest bepalende factoren in wat een midrange-gitaar van een klasse-instrument onderscheidt! Daarbovenop is Larrivee FSC-gecertificeerd. Het Forest Stewardship Council staat in voor en ziet toe op verantwoord bosbeheer. Dat verzoent sociale, milieu- en economische belangen. Een FSC-label garandeert met andere woorden een milieubewuste en ecologisch geëngageerde insteek. Larrivee Guitars draagt die met trots!

De garantie van Van de Moer Instruments

Bij Van de Moer kan je niet enkel terecht voor de grootste merken en de beste instrumenten, maar eveneens ook voor de beste prijzen! Bekijk bijvoorbeeld eens de promo’s op de Larrivee D40 MH 0, de Larrivee L-03-MH-0, of de Larrivee C-03 Limited Tommy Emmanuel Signature! Bovenop ons prijsgarantie, vallen er geregeld kortingen, promo’s en wilde acties te vinden in ons winkels! Je kan daar steeds van op de hoogte blijven door je onderaan ons website in te schrijven voor ons mailing-list … Je zal het je niet beklagen! Naast de beste prijzen garanderen we ook de beste service. Bij Van de Moer nemen ons getrainde productspecialisten de tijd om jouw verhaal te begrijpen, en je daar persoonlijk in te ondersteunen. Of je nu je allereerste instrument zoekt, of een absoluut podium- en studiobeest, zij helpen het jou te vinden!

Larrivee Guitars

Mobiele versie afsluiten