Van De Moer Instruments

Nieuw: Roland F701 en Roland RP701

vdm_701_1

Naast een nieuwe FP-X reeks heeft Roland deze week ook nog nieuwe homepiano’s aangekondigd. Het gaat om de Roland RP701 en Roland F701. Twee piano’s voor thuis met elk hun eigen design.

Intern

Beide piano’s maken gebruik van Roland’s SuperNATURAL klankbron. Dit is het hart van de piano en die zorgt er voor dat uw piano zo authentiek mogelijk klinkt. Het klavier is bij zowel de RP701 als de F701 de PHA-4 Standard. Een uitstekend klavier met een touché die dat van een akoestische vleugel simuleert. Dit geluid wordt versterkt door twee speakers van 12 watt.

Wil je liever niemand storen dan kan je uiteraard een hoofdtelefoon aansluiten. In beide piano’s is ook een extra functie: Headphones 3D Ambiance. Zo klinkt het in de hoofdtelefoon even goed als met de luidsprekers, want deze functie projecteert als het ware het pianogeluid in een virtuele kamer.

De verschillen tussen de Roland RP701 en F701

Eigenlijk is het heel simpel. De enige verschillende factor tussen de RP701 en F701 is het ontwerp. De Roland RP701 heeft een traditioneler design die meer het ontwerp van een akoestische buffet benadert. Terwijl de Roland F701 een pak strakker is. Hou je van een modernere look en heb je thuis wat minder plaats dan is dit de logische keuze.

De F701 is beschikbaar in drie kleuren: contemporary black (BK), white (WH) en Light Oak (LA). De RP701 daarentegen heeft ook nog een extra kleur: dark rosewood (DR).

Komt ze eens testen in een van onze winkels en oordeel zelf.

Meer informatie Roland RP701-CB.
Meer informatie Roland RP701-WH.
Meer informatie Roland RP701-DR.
Meer informatie Roland RP701-LA.

Meer informatie Roland F701-CB.
Meer informatie Roland F701-WH.
Meer informatie Roland F701-LAi.

Mobiele versie afsluiten