Van De Moer Instruments

Yamaha CLP-700 serie digitale piano’s.

Na het succes van de razend populaire CLP-600-serie, introduceert Yamaha met trots de volgende generatie digitale piano’s: de Clavinova CLP-700-serie.

Deze nieuwe serie piano’s is gemaakt voor zowel ervaren pianisten als beginners en biedt eindeloze mogelijkheden om te leren spelen of gewoonweg muzikaal plezier te beleven. Met de CLP-700 serie biedt Yamaha een beter klavier voor een natuurlijke en authentieke speelbaarheid en een mooiere geluidskwaliteit.

Nieuwe GrandTouch-S-actie en Real Grand Expression 2

Op de CLP-735, CLP-745 en CLP-765GP, vind u Yamaha’s nieuwste klavier met een breed dynamisch bereik en een natuurlijke respons. Elke beweging op dit klavier repliceert de respons van hamers die op snaren slaan. Een digitale piano reageerde nog nooit zo natuurlijk op uw spel. Met synthetisch ivoren witte toetsen en synthetisch ebbenhouten zwarte toetsen, kan u langdurig spelen zonder dat uw vingers wegglijden.

De CLP-785 en CLP-795GP zijn voorzien van Yamaha’s beste klavier. Het GrandTouch-klavier biedt in elke toets een tegengewicht om nog gedetailleerder een klavier van een akoestische vleugel te simuleren.

Real Grand Expression 2 is iets nieuws van Yamaha en wordt geïntroduceerd in de CLP-700 serie. Elke toetsaanslag, elke kleine nuance triggert iets verschillends in de toon van de piano. Zo klinkt uw spel nooit twee keer hetzelfde.

Nieuwe samples en pianoforte klanken

De CLP-700-serie heeft nieuwe samples rechtstreeks opgenomen van het Yamaha vlaggenschip, de CFX-concertvleugel en de Bösendorfer Imperial. Daarnaast biedt Yamaha nog iets extra. In de nieuwe klankbibliotheek vindt u nu ook pianoforte’s. Vroeg u zich af hoe de klassieke stukken van Bach, Chopin en Mozart echt in hun tijd klonken? Gebruik dan een van deze klanken en wordt verbluft van het resultaat.

Bluetooth-audio en MIDI
Vanaf de CLP-745 zit er ook een draadloze Bluetooth-functionaliteit in uw piano. U kan zo uw Bluetooth-apparaten verbinden om muziek af te spelen of de Smart Pianist-app van Yamaha te gebruiken.

De nieuwe CLP-700-serie is veel meer dan een alternatief voor een akoestische piano, het biedt alle spelers een onvergetelijke concertvleugelervaring.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de nieuwe Yamaha Clavinova CLP-700-serie. Deze serie is verkrijgbaar in al onze winkels. Meer informatie over de CLP-serie vindt u hier.

Mobiele versie afsluiten