art&lutherie gitaren
nieuws

Art & Lutherie Gitaren

Met trots kunnen wij aankondigen dat vanaf heden de geweldige gitaren van Art & Lutherie te verkrijgen zijn bij Van de Moer Instruments.
Art & Lutherie produceren gitaren in Canada en dragen de ambachtelijke methode hoog in het vaandel. Alle gitaren van hen zijn dan ook van opbouw tot afwerking volledig met de hand gemaakt, een statement dat kan tellen in deze tijden.

Het concept: gitaren aanbieden die essentiële kenmerken hebben van dure prijsbeesten, zoals een unieke afwerking en een massieve top, maar die binnen ieders budget liggen. Iedere gitaar van Art & Lutherie werd gebouwd in Princeville, Québec, met een geweldig oog voor detail, toonkwaliteit en afwerking.

Deze gitaren worden gemaakt met hout die bijzondere tonale kwaliteiten hebben. Sitka Spruce voor de masssieve bovenbladen, Wild Cherry voor de zij- en achterkant en Silver Leaf Maple voor de hals: stuk voor stuk zijn dit houtsoorten die tot de top behoren.

Bovendien wordt al dit hout op een verantwoorde manier gebruikt, alle gitaren hebben dan ook een ‘eco-vriendelijk’ label.

Art & Lutherie

De techniek waarbij drie lagen massief hout worden gebruikt, waardoor de gitaren echte ‘werkpaarden’ kunnen worden genoemd en uiterst betrouwbaar zijn, is zeker bijzonder.

Ontdek de bijzondere akoestische gitaren van Art & Lutherie nu in onze webshop!

Vorige Bericht Volgende Bericht

Dit vindt u misschien ook interessant

Geen Reacties

Plaats een reactie