orgel huren concertverhuur
nieuws

Orgel Huren (concertverhuur orgel)

Bent U op zoek naar een klassiek orgel voor uw concert of evenement? Dan kan u bij Van de Moer Instruments terecht voor een oplossing op maat. Een orgel huren doe je bij Van de Moer Instruments dan ook in vertrouwen en in samenspraak: of dat nu bij u thuis is of voor een grootschalig optreden. Het gehuurde orgel wordt door ons persoonlijk gebracht, geïnstalleerd en geïntoneerd en wordt na afloop terug door ons opgehaald.

Van de Moer Instruments heeft heel wat ervaring op de teller (sinds 1979!), en door de jaren heen rekenden dan ook vele mensen op de expertise van Van de Moer Instruments, waaronder vele concertorganisten en grote namen als ‘Brussels Philharmonic’. Enkele andere referenties kan U hier vinden. Van de Moer Instruments kan dan ook jouw ideale partner worden als het gaat over een orgel huren of het plaatsen van een orgel in het kader van concertverhuur.

orgel huren concertverhuur orgel

Concertverhuur in opdracht van Brussels Philharmonic

Orgels zitten bij de Van de Moers dan ook in het bloed: zowel vader Ray, de vroegere zaakvoerder (toen nog onder de naam ‘Orgelmelodie’), als Bert, de huidige uitbater, genoten een klassieke opleiding in de kunst van het orgel spelen. Al die jaren expertise en ervaring maakt dat Van De Moer Instruments exclusief en gecertificeerd hoofdverdeler is van de orgels van onder andere Domus (Viscount) en Johannus. Ook voor uw orgel met de technologie van Hauptwerk kan u bij ons terecht. Voor een volledig overzicht van alle merken en modellen van klassieke orgels kan U terecht op onze cataloog.

Uiteraard doet Van de Moer Instruments meer dan alleen (concert)verhuur: ook voor plaatsingen, herstellingen en de aankoop van een klassiek orgel kan U bij ons terecht. Wist U trouwens dat Van de Moer Instruments in de mogelijkheid voorziet om een orgel GRATIS voor een periode uit te proberen in uw vertrouwde omgeving? Wij leveren gratis het orgel, U test hoe het instrument uitpakt in jouw kerk, concertzaal of huis, volledig vrijblijvend en zonder aankoopverplichting!

Met andere woorden: bent U op zoek naar de mogelijkheden omtrent een orgel huren (concertverhuur orgel), een orgel plaatsen of een orgel kopen? Aarzel dan niet om contact op te nemen: onze orgelspecialisten staan voor je klaar!

Vorige Bericht Volgende Bericht

Dit vindt u misschien ook interessant

Geen Reacties

Plaats een reactie