piano kopen
instrumentengids, nieuws

Piano kopen

Wil je je hele leven al piano spelen, maar heeft de aankoopprijs je steeds tegengehouden? Start je zoon of dochter aan de muziekacademie, maar twijfel je of hij/zij dit gaat volhouden? Wil je zelf eens proberen of piano spelen iets voor jou is, maar wens je niet meteen je eigen instrument aan te schaffen? Dan is een piano kopen in huurkoop of één van onze huurformules misschien wel iets voor jou!

Piano huren

Van de Moer Instruments biedt je een akoestische huurpiano aan voor slechts 50 euro per maand, zonder enige aankoopverplichting. In tegenstelling tot de in het huurcircuit vaak gehanteerde ‘lowbudgetpiano’s’ is kwaliteit de maatstaf bij onze huurpiano’s: zij zijn immers steeds mooi afgewerkt, technisch in orde en beschikken over een prima aanslag en mechaniek. Zo vormen zij niet alleen het ideale instrument voor studenten (aan de muziekacademie), maar voor iedereen die de wereld van de piano wenst te ontdekken. De piano wordt bovendien voor jou nagekeken door een ervaren pianotechnicus vooraleer hij gratis bij jou thuis wordt geleverd (gelijkvloers). Ontdek onze huurpiano’s hier.

De huurperiode is niet beperkt in de tijd: je kan de piano zolang huren als je dat maar wenst.Wens je na een periode huren toch een nieuwe piano aan te schaffen, dan hoeft je huurgeld niet verloren te gaan: je kan immers tot 12 maanden huurgeld in mindering brengen op de catalogusprijs van je nieuwe piano in dezelfde of hogere prijsklasse.

Piano Huurkoop

Als je al wat meer zeker bent, is de ‘Piano Huurkoop’ misschien voor jou de ideale formule. In deze formule huur je je piano voor een periode, waarna je zelf beslist of je er definitief eigenaar van wil worden. In tegenstelling tot de huurpiano kan je gelijk welke akoestische piano uit de showroom aanschaffen via huurkoop. Hoe gaat de huurkoop in zijn werk? Je kiest een akoestische piano uit de showroom en huurt deze voor een periode van 12 maanden. Gedurende deze periode blijft Van de Moer Instruments eigenaar van het instrument. Na deze periode kan je er voor kiezen om de piano definitief over te nemen. Het reeds betaalde huurgeld geldt dan als eerste betaling van het instrument, waarna het resterende saldo van de catalogusprijs overblijft. Datzelfde huurgeld kan u ook inzetten voor de aanschaf van een andere piano van dezelfde of hogere prijsklasse. Beslist u na de huurperiode om de piano toch niet aan te schaffen, dan stopt de overeenkomst en wordt de piano opgehaald (150 euro transportdienst). Op die manier heeft u toch kunnen genieten van een akoestische kwaliteitspiano aan een voordelige huurprijs. Het aanbod akoestische piano’s die U kan aanschaffen via huurkoop vind je hier.

Piano huren of piano kopen in huurkoop?

Onze huurformule samengevat:

– 50 euro/maand huurgeld
– Minimale huurperiode 12 maand
– Waarborg: 3 x maandelijkse huurprijs

Onze huurkoop samengevat:

– Huurgeld afhankelijk van type piano
– Vaste huurperiode 12 maand
– Word eigenaar na huurperiode
– Kies uit alle akoestische piano’s in showroom
– waarborg: 3 x maandelijkse huurprijs

Piano kopen op afbetaling

Als je wel zeker bent dat je een piano wilt kopen, maar uitkijkt naar een huurformule om financiële redenen, dan kan je misschien ook één van onze kredietformules overwegen (piano in termijnen betalen). Met een financiering word je onmiddellijk eigenaar van de piano, maar betaal je alles in maandelijkse aflossingen. Je hebt de keuze uit verschillende formules van financiering. Voor een piano kopen op afbetaling kom je best eens langs in de winkel. Afhankelijk van je keuze en wensen werken wij voor u de ideale formule uit! Heb je je favoriete piano al op het oog en wens je een simulatie van de maandelijkse aflossingen? Neem dan zeker contact!

 

Vorige Bericht Volgende Bericht

Dit vindt u misschien ook interessant

2 Reacties

  • Reageer Van kerckhove liliane 2 augustus 2019 op 20:19

    Kan ik prijzen krijgen van elektronische pianos

  • Plaats een reactie