roland fpe 50 van de moer
nieuws, tips voor pianisten

Nieuw binnen: de Roland FPE50 piano!

Vandaag dompelen we jullie onder in de fantastische wereld van de Roland FPE50 piano. Dit juweeltje is gevuld met de meest geavanceerde technologieën die Roland te bieden heeft, waardoor het niet alleen een geweldige digitale piano is, maar ook een complete creatieve hub om te leren, op te treden en muziek te schrijven.

roland fpe 50 pianoDe Roland FPE50 heeft een SuperNATURAL Piano sound engine en PHA-4 Standard 88-noten hammer-action klavier, waardoor je authentieke pianotechnieken kunt ontwikkelen en uitvoeren. Maar dat is nog niet alles, want met de uitbreidbare ZEN-Core sound engine kun je experimenteren met synthesizers, orkest- en wereldinstrumenten, gitaar, bas, drums en meer. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt de FPE50 nieuwe interactieve begeleidingen met professionele stijlen gemaakt door topcomponisten en -performers. Zo kun je zelfs zonder band een complete bandbegeleiding creëren!

Maar dat is nog niet alles, want met de Z-Style Packs, EXZ Wave Expansions en SDZ Sound Packs op Roland Cloud kun je je creatieve bereik nog verder vergroten. En als je van zingen houdt, dan kun je ook nog eens een microfoon aansluiten en gebruikmaken van professionele vocal effects, inclusief real-time harmonieën en voice transformer sounds.

roland fpe 50En laten we de moderne connectiviteitsopties van de FPE50 niet vergeten, zoals de Bluetooth audio/MIDI-ondersteuning voor interfacing met mobiele apparaten, USB audio/MIDI-connectiviteit voor het werken met muziekproductiesoftware op computers en mobiele apparaten en een USB-geheugenpoort voor het opslaan van opnamen, geluidsinstellingen en systeeminstellingen op een USB-stick.

De FPE50 heeft ook een ingebouwd stereoluidsprekersysteem met een rijke, volle sound en een stereo-audio-uitgang voor aansluiting op een externe geluidsinstallatie. En als je wilt oefenen zonder anderen te storen, kun je gewoon een koptelefoon aansluiten.

roland fpe50 3Maar laten we het ook hebben over de look van de FPE50, want die is ook niet mis. Je kunt een uniforme buffetpiano-look creëren met de KSFE50 standaard en de reeds bestaande KPD-70 pedal unit. En natuurlijk wordt de FPE50 geleverd met een partituurhouder en damperpedaal Roland DP-2.

Kortom, de Roland FPE50 is een fantastische piano die perfect is voor zowel beginners als gevorderde pianisten. Met de vele technologische snufjes kun je je creativiteit de vrije loop laten en jezelf helemaal onderdompelen in de muziek. Dus waar wacht je nog op? Haal die FPE50 in huis en laat de muziek maar stromen!

Vorige Bericht

Dit vindt u misschien ook interessant

Geen Reacties

Plaats een reactie