Gitaar herstellen Gent, Luthier Gent
Geen onderdeel van een categorie, tips voor gitaristen

Gitaar herstellen Gent: het kan, bij Van de Moer!

Gitaar herstellen Gent: herstellen, afstellen, hersnaren … Wij helpen je verder!

Gitaren zijn gevoelige instrumenten, en daar gaat al eens iets aan kapot. Als dat gebeurt, moet je jouw gitaar herstellen. Geen nood! Ook daarmee helpt Van de Moer jou graag verder! Akoestische, klassieke, elektrische gitaren, en alles daartussenin … Bij ons kan je met elk besnaard instrument terecht, en elk probleem dat je ermee ondervindt! Ons professionele luthier deinst nergens voor terug. Een gitaar herstellen, afstellen of hersnaren is dagelijkse kost voor ons. Tevens kunnen we ook elementen laten inbouwen, pickups vervangen, mechanieken herstellen en noem maar op. Werkelijk alles wat je kan bedenken, het kan … Bij Van de Moer! Kom gewoon binnen met je instrument, en wij helpen je verder!

Gitaar herstellen Gent, Luthier Gent

Kunnen jullie ook meer dan een gitaar herstellen?

Stel … Je koopt een linkshandige dulcimer waar je in drop-Bb heavy medieval djent-metal mee wilt spelen … Wij bouwen voor jou een pickup-element in, zoeken de beste snaren, en zorgen dat je je strap kunt bevestigen! Bij Van de Moer is er steeds de mogelijkheid om in samenspraak met onze luthier ons dienst af te stellen op jouw noden. Wil je een pickup-systeem in je tenorukelele inbouwen, en die ukelele tegelijkertijd afstellen en hersnaren in low-G-tuning? Heb je je favoriete merk van snaren en pickups? Wij zoeken samen met jou naar de beste oplossing! Wat je ook wenst, ons geschoolde luthier en instrumentenbouwer gaan zorgzaam en doelgericht met je instrument aan de slag.

Gitaar herstellen Gent, Luthier Gent

Waar laat ik dan mijn gitaar herstellen?

Van de Moer heeft verschillende fysieke winkels. Je kan je instrument vrijblijvend en zonder afspraak binnenbrengen in Gent, Antwerpen, Aalst of Geraardsbergen. Je vermeldt dan over welk instrument het gaat, en wat je eraan wenst te laten uitvoeren. Expliceer indien je eerst een offerte wenst! Ons professionele medewerkers werken hard, gedetailleerd, en soms lang … Dat is niet gratis! Via een intern transport wordt je instrument tot ons hersteldienst gebracht. Van daaruit kan, indien gewenst, een prijsofferte gemaakt en gecommuniceerd worden, alvorens de werken uitgevoerd worden. Wanneer we daarmee klaar zijn en jouw gitaar terug beschikbaar is, communiceert de winkel waar je haar achterliet dat met jou, zodat je haar daar terug kan afhalen!

 

 

 

Vorige Bericht Volgende Bericht

Dit vindt u misschien ook interessant

Geen Reacties

Plaats een reactie