nieuws, tips voor gitaristen

Blackstar ACOUSTIC:CORE 30

Blackstar lanceert een nieuwe versterker, een betaalbare compacte en gebruiksvriendelijke akoestische gitaarversterker Blackstar ACOUSTIC:CORE 30, de kleine broer van de Sonnet. En dit zou volgens hen wel eens de meest natuurlijk klinkende akoestische gitaarversterker kunnen zijn.

We kennen allemaal Blackstar’s ID:CORE reeks. Een serie elektrische gitaarversterkers die de budget versterker-markt de laatste jaren gedomineerd heeft. Deze reeks is bekend voor zijn fantastische versterker-modulaties en stereo speakers. Nu brengt Blackstar een akoestische versie uit van deze knaller.

Meer dan een akoestische gitaarversterker

Streamen, opnemen, repeteren of optreden, deze nieuwe Blackstar Acoustic:Core 30 is perfect voor elk scenario. Door zijn compactheid kan je hem overal mee naartoe nemen. Je kan er niet alleen je gitaar op aansluiten, ook je stem kan je er mee versterken. Een versterker die je inspireert dankzij de Super Wide Stereo en de geavanceerde vocal-processing.

Blackstar Acoustic:Core top

Je gitaar en stem klinken vanzelf professioneel. Het is simpel en gebruiksvriendelijk. Je sluit je gitaar en microfoon aan op deze versterker en alles klinkt al vanzelf fantastisch, maar je kan natuurlijk ook extra aanpassingen maken wanneer nodig. Daarnaast is er ook een line-in ingang voor moest je een smartphone, tablet of computer willen aansluiten.

Een versterker om te livestreamen

Tijdens de Covid-19 lockdown zijn heel veel artiesten en bands gaan livestreamen. Ze geven kleine optredens die luisteraars en fans kunnen volgen achter een computer- of smartphone-scherm. Blackstar is met deze trend aan het werk gegaan. Met een standaard TRRS kabel kan je de ACOUSTIC:CORE 30 rechtstreeks aansluiten op een smartphone of tablet met Garageband of Instagram Live. Zo kan je zonder geavanceerde computerkennis, gemakkelijk je muziek streamen rechtstreeks vanuit je versterker. Zo bereik je als artiest op gemakkelijke manier je publiek in deze barre omstandigheden.

Blackstar Acoustic Core in Studio

Voor podium en studio

Voor de pro’s onder ons is er ook een XLR DI-output moest je de versterker willen aansluiten op een PA. Tenslotte heeft de ACOUSTIC:CORE 30 een 4-kanaal USB interface voor opnames via je favoriete DAW.

Vorige Bericht Volgende Bericht

Dit vindt u misschien ook interessant

Geen Reacties

Plaats een reactie