american professional II
nieuws

Fender American Professional II: ontdek ze nu!

De ‘I’ kende je al, nu is er de Fender American Professional II ! In 2017 werd de Professional de nieuwe ‘standaard’ bij Fender. Deze reeks werd nu vernieuwd en verbeterd, in samenspraak en na overleg met de meest gekende Fender-adepten.

Buiten de technische nieuwigheden blijft Fender ook steeds verfrissende nieuwe ideeën hebben als het op kleur aankomt. Funky kleuren als ‘Miami Blue’, ‘Dark Night’ en ‘Mercury’ zag je immers nog maar zelden. Bovendien zijn deze kleuren aangebracht in een bijzonder comfortabel aanvoelende satijnen finish.

Op het vlak van comfort werden ook enkele stappen gezet. De populaire hals met C-profiel werd zo zowaar nog beter; hij is immers nu voorzien van de afgeronde toets (zoals je dat al zag bij de veel duurdere American Ultra) én heeft een afgeschuinde hiel, voor een nog breder bereik.

De pickups werden ook vernieuwd: de V-Mod II single coils doen hier hun intrede. Deze zorgen voor een geweldige articulatie, en houden perfect de balans tussen vintage warmte en moderne crisp.

Kom deze Fender American Professional II ontdekken bij Van de Moer Instruments!

Vorige Bericht

Dit vindt u misschien ook interessant

Geen Reacties

Plaats een reactie