nieuws

Nieuw: Fender American Professional Series

In 2017 brengt het Amerikaanse merk Fender de spiksplinternieuwe serie Fender American Professional op de markt. Deze serie zal, zowel qua prijs als specificaties, aansluiten bij de al gekende ‘American Standard Series’, maar voegt daar een pak nieuwe modellen, kleuren en innovaties aan toe die volledig beantwoorden aan de eisen van de moderne gitarist. Wat mag je verwachten van deze nieuwe serie? We zetten het voor jou op een rijtje!

Nieuwe Pickups

Fender introduceert de nieuwe V-Mod single-coil pickups, elementen die zowel klassieke als meer moderne sounds in zich hebben. Zowel de Fender American Professional Stratocaster als de Fender American Professional Telecaster worden voorzien van deze nieuwe generatie pickups. Bovendien worden de modellen met humbuckers voorzien van de al gekende, maar nu vernieuwde Shawbuckers.

Nieuwe Modellen

Nieuw is ook dat binnen de Fender American Professional Serie nu niet alleen de Fender Stratocasters en Fender Telecasters beschikbaar zijn, maar er ook ruimte voorzien is voor een American Professional Tele Deluxe, een American Professional Jazzmaster en een American Professional Jaguar. Bovendien worden ook de American Professional Jazzbass en de American Professional Precision aan deze reeks toegevoegd.

2017-fender-american-pro-packet

Nieuwe kleuren

Sonic Gray, Mystic Seafoam, Antique Olive,… Het is eens wat anders dan zwart of sunburst, en ja, ze zijn oogverblindend! Uiteraard zullen ook alle ‘klassieke’ kleuren te verkrijgen zijn!
Maar daar stopt de vernieuwing niet die de Fender American Professional Serie brengt! Hieronder een overzicht:

  • nieuw moderne ‘deep c’ profiel voor de hals.
  • Narrow Tail Frets ipv de gebruikelijke medium jumbo.
  • topkam uit echt been ipv kunststof.
  • alle modellen worden geleverd met een Elite Molded Case.
  • volledig nieuw ontworpen brug voor de Fender American Professional Jazzmaster en Jaguar.
  • pop-in tremolo arm voor de American Professional Stratocaster.

Wil jij zo’n spiksplinter nieuwe gitaar in jouw handen houden? Goed nieuws dan want alle modellen en kleuren van de Fender American Professional Serie zijn nu beschikbaar bij Van de Moer Instruments. Neem snel een kijkje op de cataloog!

Vorige Bericht Volgende Bericht

Dit vindt u misschien ook interessant

Geen Reacties

Plaats een reactie