orgels, realisaties

Viscount orgel Unico CL6 Kemzeke

Viscount orgel Unico CL6 geplaatst in de Kerk Sint- Jacobskerk in Kemzeke met podium en draadloze Systeem voor extra Luidsprekerkasten op Hoogzaal 3.12 en V15A. Het orgel is verplaatsbaar in heel de kerk.

De Viscount CL6 is een compact orgel met twee manualen, 32-tonig pedaalklavier en 35 registers, met een echt houten console (of laminaat in het geval van de Viscount CLV6) met een roldeksel met slot. Het orgel is ideaal voor studenten of een kleine tot middelgrote kerk en beschikt over een enorme bibliotheek met interne registers waarmee de gebruiker het geluid van het instrument heel gemakkelijk kan aanpassen. De Viscount CL6 is ontwikkeld met de prijswinnende en gepatenteerde Physis®-technologie, die de fysieke fenomenen reproduceert welke betrokken zijn bij de geluidsopwekking van het pijporgel. Hierdoor is het instrument in staat de best klinkende en meest authentieke kerkorgelgeluiden te genereren.

Parameterinstellingen kunnen eenvoudig worden geopend, bewerkt en opgeslagen via de grafische display op het frontpaneel. Het “tracker action”-klavier detecteert de aanraking nauwkeurig door de snelheid van het indrukken van de toetsen op te halen. Hierdoor is het mogelijk om het “Tracker Touch”-effect te voelen, oftewel de samenhang tussen de “aanraking” door de organist en de transient attack van elke virtuele pijp.

Vorige Bericht Volgende Bericht

Dit vindt u misschien ook interessant

Geen Reacties

Plaats een reactie