orgels, realisaties

Viscount Unico 400 Kerk Stekene

Viscount Unico 400 in Kerk Heilig Kruis in Stekene. De Viscount Unico 400 is extra voorzien van 6 luidsprekers op hoogzaal achteraan in de kerk

waarvan 4 aktieve Viscount V3.12A luidsprekers en 2 x V15A Actieve Subbas amp zijn. Het Orgel Unico 400 heeft een eigen versterking voor koor.

De Viscount Unico 400 is een orgel met twee manualen en een 32-tonig pedaalklavier, 56 registertabs en 7 orkestrale registers. Het orgel heeft een elegante kast met roldeksel. Het is het ideale instrument voor de gevorderde student of middelgrote/grote kerken. Er is een enorme bibliotheek met interne registers waarmee de gebruiker het instrument eenvoudig aan zijn of haar voorkeuren kan aanpassen.

De Viscount Unico 400 is ontwikkeld met de prijswinnende en gepatenteerde Physis® fysieke modelleertechniek, die de fysieke fenomenen reproduceert welke betrokken zijn bij de geluidsopwekking van het pijporgel. Hierdoor is het instrument in staat de best klinkende en meest authentieke kerkorgelgeluiden te genereren.

Parameterinstellingen kunnen eenvoudig worden geopend, bewerkt en opgeslagen via de grafische display op het frontpaneel. Het “tracker action”-klavier detecteert de aanraking nauwkeurig door de snelheid van het indrukken van de toetsen op te halen. Hierdoor is het mogelijk om het “Tracker Touch”-effect te voelen, oftewel de samenhang tussen de “aanraking” door de organist en de transient attack van elke virtuele pijp.

Vorige Bericht Volgende Bericht

Dit vindt u misschien ook interessant

Geen Reacties

Plaats een reactie