orgels, realisaties

Viscount Unico CL4 Kerk Oordegem

Orgel geplaatst in Kerk Oordegem – Viscount unico CL4 met 4 x Versterkte Speaker kasten V3.12A.

Het orgel is voorzien van Extra Podium. De luidsprekers zijn geplaatst op het hoogzaal, Elke V3.12A BOX beschikt over 4 luidsprekers en een versteker van telkens 210 Watt.

De Viscount CL4 is een compact orgel met twee manualen, 30-tonig pedaalklavier en 35 registers, met een echt houten console (of laminaat in het geval van de CLV4) met een roldeksel met slot. Het orgel is ideaal voor studenten of een kleine kerk en beschikt over een enorme bibliotheek met interne registers waarmee de gebruiker het instrument heel gemakkelijk kan aanpassen.

De Viscount CL4 is ontwikkeld met de prijswinnende en gepatenteerde Physis® fysieke modelleertechniek, die de fysieke fenomenen reproduceert welke betrokken zijn bij de geluidsopwekking van het pijporgel. Hierdoor is het instrument in staat de best klinkende geluiden te genereren, terwijl het tevens ultieme flexibiliteit biedt ten aanzien van afstemming op persoonlijke voorkeuren. Parameterinstellingen kunnen eenvoudig worden geopend, bewerkt en opgeslagen via de display op het zijpaneel. Het “tracker action”-klavier detecteert de aanraking nauwkeurig door de snelheid van het indrukken van de toetsen op te halen. Hierdoor is het mogelijk om het “Tracker Touch”-effect te voelen, oftewel de samenhang tussen de “aanraking” door de organist en de transient attack van elke virtuele pijp.

Vorige Bericht Volgende Bericht

Dit vindt u misschien ook interessant

Geen Reacties

Plaats een reactie