muziekwinkel gent
nieuws

Van de Moer-muziekwinkel Gent

Muziekwinkel Gent: Van de Moer breidt uit

Groot Nieuws! Van de Moer Instruments spreidt de vleugels en heeft voortaan een nieuwe muziekwinkel in Gent. Het karaktervolle pand nabij de Zuiderpoort heeft een oppervlakte van maar liefst 700 m². De vraag naar kwalitatieve instrumenten én service groeit ook in Gent. Daar wilt Van de Moer met dit filiaal een antwoord op bieden. De Van de Moer-muziekwinkel Gent heeft een ruim assortiment aan akoestische en digitale piano’s, gitaren, bassen, drums, licht en geluid, orgels, kabels, snaren, micro’s, monitors, versterkers, podiumbelichting, mengtafels, muziekboeken en noem maar op. Topmerken als Yamaha, Roland, Fender, Martin, Eastman, Nord, Korg, Seagull, Art & Lutherie, Gretsch, Boss, Viscount, Johannes en nog zoveel meer … Je vindt ze er allemaal terug! Bij Van de Moer staat professionele, individuele en klantgerichte service centraal. Ons medewerkers staan je met raad en daad bij, ook in de Van de Moer-muziekwinkel Gent!

muziekwinkel Gent

Waar vinden we die Van de Moer Gent?

Van de Moer Instruments in Gent vind je terug in de Bellevuestraat 32, 9050 Ledeberg. Dat is vlak aan de op- en afritten van de autostrade, maar wel buiten de Lage EmissieZone! Daarnaast is het pand vlot bereikbaar met tram 4, alsook met de bus.

Van de Moer Gent profileert zich als een nieuwe klantgerichte muziekwinkel, die scherpe prijzen combineert met individueel en professioneel advies op maat. Wij werken met professionele productspecialisten voor iedere afdeling. Er is een gitaar-, een toetsen- en een drumspecialist, die allen actief zijn in het professionele muziekcircuit. Geen podium of studio is te groot voor hen, en zij begeleiden je graag en met de glimlach in jouw volgende muzikale avontuur! Of je nu een allereerste instrument zoekt, of net je allerlaatste … Je vindt het bij Van de Moer. Tevens kan je er ook terecht voor herstellingen allerhande. Spring gerust eens binnen, of contacteer ons via mail of telefoon!

Vorige Bericht Volgende Bericht

Dit vindt u misschien ook interessant

Geen Reacties

Plaats een reactie