roland stage piano rd-2000
nieuws

Nieuw: Roland Stagepiano RD-2000

Net voorgesteld op de internationale muziekbeurs NAMM en binnenkort beschikbaar bij Van de Moer Instruments: de Roland RD2000 .

De Roland RD-2000 is een duiveltje-doet-al voor wie professionele prestaties verwacht op het podium en in de studio. Deze stage piano heeft alle moderne technologie aan boord qua klanktechnologie en bedieningsmogelijkheden, en effent voor jou de weg naar oneindige creativiteit.

Roland RD2000: Ongeziene prestaties

De Roland RD-2000 is de live partner voor alle toetsenisten. Niet alleen zijn er de twee klankgeneratoren die je de klanken van de beste akoestische en elektrische piano’s leveren in een oogwenk, ook het klavier is van topkwaliteit. Voeg daar de keurselectie aan ensemble sounds, de expansion slots om extra klanken toe te voegen en de mogelijkheid om de RD-2000 als mastercontroller te gebruiken aan toe en je hebt een stagepiano die nauwelijks concurrentie zal ondervinden in zijn klasse.

Klanken

De klanken van de akoestische piano’s zijn rijk, gedetailleerd, volledig polyfonisch en compromisloos, klaar voor iedere professionele klus. Dat garanderen de afzonderlijke akoestische pianoklankgeneratoren van de RD-2000. De vermaarde SUperNATURAL-technologie geeft je ook toegang tot alle vintage klanken van klassieke elektronische piano’s uit de laatste decennia.roland rd2000

Klavier

De Roland RD-2000 is uitgerust met het PHA-50 Progressive Hammer-action klavier, een klavier die je meteen zal overtuigen met zijn respons en gevoeligheid.

 

Podiumbeest

De Roland RD2000 is een echt podiumbeest: met zijn intuïtieve interface kan je makkelijk navigeren en heb je meteen toegang tot alle functies die je maar nodig kan hebben. Acht knoppen met LED-indicators en negen schuivers geven je de ultieme controle over alle sounds, effecten en zo veel meer. De Roland RD-2000 kan ook perfect jouw controlecentrum worden op het podium en de studio, je stuurt er immers naast de interne sounds en functies ook moeiteloos externe klankmodules en software-instrumenten mee aan.
Bovendien is ook de behuizing gemaakt op maat van de optredende toetsenist: licht en draagbaar, maar bijzonder stevig en duurzaam.

Ontdek de Roland RD-2000 nu in onze webshop, en binnenkort in onze winkels!

Vorige Bericht Volgende Bericht

Dit vindt u misschien ook interessant

Geen Reacties

Plaats een reactie